Orice viitoare mireasă doreşte să arate minunat în ziua nuntii. Este ziua in care fiecare detaliu trebuie sa fie pus la punct, totul sa se imbine perfect. Pentru asta există proba machiajului de mireasă, pentru a stabili fiecare aspect.

Frumuseţea unei femei nu tine insa numai de felul in care arata, ea vine si din interior. Din acest motiv, pentru a afla mai multe despre stilul viitoarei mirese, despre ceea ce o defineste, dar si pentru a-i face cele mai potrivite recomandari in functie de fizionomie, culoarea parului, nuanta tenului, dar si de rochia de mireasa, accesorii si buchet, o intalnire inainte de marele eveniment este absolut necesara. Un make-up artist trebuie sa cunoasca cat mai multe detalii despre conditiile climatice si de iluminare din locatia in care se va desfasura nunta. Temperatura poate degrada machiajul, iar lumina poate modifica nunatele alese.

Proba machiajului ofera un confort emotional viitoarei mirese.

Sedinta de proba ar trebui sa dureze minim doua ore, timp necesar pentru a discuta toate detaliile si pentru a realiza machiajul propriu-zis. In cadrul acestei sedinte este recomandat sa aduceti fotografii cu lookuri preferate, decoratiuni alese pentru nunta, esantioane de material folosit in realizarea rochiei de mireasa.

 

Te astept cu drag la Studio pentru a discuta in detaliu toate aspectele machiajului tau de mireasa.

 

 

Fa o programare