Ce trebuie sa stii despre extensiile de gene

Extensiile de gene au devenit un must have al zilelor noastre.

Din 1916, cand s-au folosit pentru prima data in filmul “Intolerance” de catre actrita Seena Owen si erau in fapt niste franjuri lipiti de pleoapa, acestea au evoluat permitandu-ne sa realizam efecte cat mai variate.

Daca nu ati mai purtat extensii de gene pana acum va recomand ca in timpul consultatiei sa discutati deschis cu tehnicianul de gene despre ceea ce va doriti, ce asteptari aveti.

In cadrul consultatiei, dupa analiza genelor naturale, a fizionomiei si a formei ochilor, tehnicianul va poate confirma sau nu daca ceea ce va doriti este in beneficiul vostru.

Trebuie sa stiti ca extensiile de gene au diferite curburi, lungimi, grosimi, texturi si culori si in aplicarea lor se folosesc diferite tehnici,  in functie de volumul dorit. De toate aceste caracteristici noi, tehnicienii, ne folosim pentru a crea diverse efecte.

Personal tin cont si de nuanta tenului, culoarea ochilor si a parului, de sprancene, astfel incat extensiile de gene sa nu fie in discordanta cu aceastea.

La ce ne ajuta aceste efecte? Fiecare efect in parte poate migdala ochii, alungi, poate crea un efect mai natural sau mai dramatic. Astfel putem “camufla” o pleoapa cazuta sau crea un efect de lifting, acolo unde ochiul este usor “cazut”. Daca un tehnician nu stapaneste aceste subtilitati si nu le aplica, inloc sa-ti aduca un beneficiu, extensiile de gene iti pot inaspri trasaturile.

Cate fire de extensii se pot aplica pe o geana naturala depinde foarte mult de calitatea acesteia, de cat de sanatos este firul natural si in ultimul rand de efectul dorit: natural sau dramatic.

Tehnica fir cu fir 1D presupune aplicarea unui singur fir de extensie pe fiecare geana naturala. Este o tehnica des folosita acolo unde se doreste un efect subtil, natural.

Tehnica 2D, respectiv 3D creaza un efect de volum natural, folosita in special pentru a uniformiza volumul genelor naturale.

Hollywood Volume presupune aplicarea pe fiecare geana naturala a unui buchetel creat de catre tehnician din  4 pana la 6 extensii.

Tehnica Russian Volume presupune aplicarea unor buchetele formate din peste 6 fire de extensii pe fiecare geana naturala.

Aici poti vedea intreaga gama de servicii!

Extensiile folosite in tehnicile de volum sunt foarte subtiri si niciodata nu se va aplica un volum mai mare decat suporta firul natural.

Aplicarea extensiilor de gene se face intr-un spatiu corespunzator igienizat, cu instrumente dezinfectate si cu o temperatura si umiditate controlate.

Daca extensiile de gene sunt corect aplicate, prin asta intelegand ca lungimea lor, grosimea, volumul ales sa fie adaptate firului natural, cantitatea de adeziv sa nu fie mare si firele sa nu fie lipite intre ele, atunci acestea nu afecteaza genele naturale si procesul de regenerare al acestora.

Tinand cont de faptul ca pierdem in medie intre 1 si 3 fire naturale de gene/ochi per zi, se recomanda realizarea sedintelor de intretinere la 3-4 saptamani.

Majoritatea persoanelor apeleaza la extensiile de gene pentru a scapa de grija machiajului. Corect aleasa forma si volumul, acestea dau luminozitate si atunci machiajul poate fi omis, insa nu este deloc interzis 🙂 Purtatoarele de extensii se pot machia incontinuare, insa se impune o buna igiena a zonei ochilor. Doar printr-o curatare optima se vor evita eventualele neplaceri: infectii, alergii etc si extensiile de gene vor rezista mai mult.

Daca iti doresti si tu extensii de gene, te poti programa chiar acum!

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply