Apa micelara

 

Desi nu este un produs tocmai nou pe piata de profil, intalnesc cliente care inca nu au incercat acest produs, fiind adeptele metodei clasice de demachiere: lapte demachiant si lotiune tonica.
Apa micelara insa, spre deosebire de laptele demachiant care doar sterge la suprafata rezidurile pielii, absoarbe murdaria si lasa in acelasi timp fata hidratata.
Cum functioneaza de fapt acest produs: lotiunea micelara, cum mai este cunoscuta, reprezinta de fapt o solutie de curatare, in care agentii de curatare formeaza asambluri moleculare sferice numite micelii, ce sunt atrase atat de apa cat si de ulei. Astfel, in contact cu pielea acestea absorb rezidurile de machiaj, sebum, impuritatile de la nivelul pielii.
Curatarea tenului se face delicat, in profunzime.

Apa micelara poate fi folosita inclusiv pentru curatarea machiajului ochilor, chiar si a celui rezistent la apa.

Un produs excelent pentru demachiere, care, in acelasi timp tonifica si reimprospateaza pielea, fiind recomandata chiar si persoanelor cu tenul sensibil, calmand inflamatiile acestuia.
Nu contine parfum, alcool si nici parabeni.
Pentru o curatare corecta folositi o discheta de demachiat imbibata cu solutie micelara si curatati fata prin miscari delicate, repetand pana cand discheta ramane curata. Nu necesita clatire.

Leave a Reply