11741300_860637700658605_5547962475058094423_o

In oglinda

Experienta:

Biografie:

  • Specializare stilizare sprancene – Matilda Inozemtseva. Modelarea formei potrivite adaptata la trasaturile naturale ale clientei. Contur sprancene din machiaj. Produse folosite.
  • Specializare in machiajul de salon – Natalya Naida (Ucraina), maestru make-up artist de talie internationala, jurat si trainer certificat a Ucrainei, membru juriu in competiile international “Nevskye Berega” (Sank Petersburg), multipla campioana a Ucrainei.
  • Specializare machiajul de intinerire/ lifting – – Natalya Naida (Ucraina), maestru make-up artist de talie internationala, jurat si trainer certificat a Ucrainei, membru juriu in competiile international “Nevskye Berega” (Sank Petersburg), multipla campioana a Ucrainei.
  • Specializare in machiajul de podium, face art si tehnicile de realizare ale acestuia – Renata Abdullaeva, make-up artist renumit atat in Ukraina, Azerbaijan, R. Moldova cat si in Romania, cu o experienta de peste 12 ani in domeniul make-up’ului si predarii. Este profesor, consilier si mentor al academiei “Nastelle” in Chisinau.
  • Specializare in tehnica de highlighting&contouring si alte tehnici ce tin de machiajul corector. Specializare in tehnica eyeliner-gelului – Iuliana Sandu , make up trainer si creator artistic, castigatoarea Grand Prix la Campioana Moldovei 2011 ( locul 1 – categoria mireasa si locul 2- fantasy )
  • Specializare in tehnica acuarelei si a creionului
  • Curs de machiaj si stil
  • Curs de initiere in arta machiajului

Nu am bucurie mai mare decat fericirea ce se citeste in ochii tai cand te vezi pentru prima data in oglinda. Mi-am transformat pasiunea pentru make-up in meserie si astfel ma inconjor in fiecare zi de frumos. Vreau sa impartasesc cu tine din experientele mele si din culisele acestei lumi pline de culoare. Iar rolul acestui blog este tocmai acesta.

Frumusetea se invata si poate fi dobandita doar printr-un echilibru intre minte, trup si suflet. Sa invatam sa ne acordam timp pentru toate, sa ne bucuram de ce este frumos si sa nu uitam sa zambim. Asta ne va face sa ne simtim mai bine, sa fim fericiti si sa bucuram pe cei din jur.

Bine ai venit pe blogul meu,
Cristina

Make-up artist

_______________________________________

Ma puteti contacta folosind datele sau formularul de contact.