Curs extensii gene

Tehnica de aplicare a extensiilor de gene devine tot mai populara printre profesionistii din domeniul frumusetii, deoarece e una dintre putinele care asigura un venit si o recuperare rapida a investitiei facute.

 

Ce ofer?

Cursul sustinut de mine e un curs complet, gandit astfel incat sa-ti asigure o formare corecta in tehnica extensiilor de gene. Sa devii un technician capabil sa raspunda oricarei provocari. Toata experienta acumulata in lucrul cu clientii si in predarea tehnicilor de aplicare a extensiilor de gene am pus-o in realizarea acestui curs complet.

La curs vei studia inclusiv partea de umplere, indepartare, fizionomia ochiului, aplicarea decoratiuniilor (aspecte pe care cu greu le poti asimila pe cont propriu)

Cursul este structurat in 2 module:

 • Modul 1 tehnica fir cu fir 
 • Modul 2 tehnica de volum 2D-3D

Si se desfasoara pe parcursul a doua zile, cu parte de teorie si practica astfel incat sa-ti formezi o viziune clara asupra aplicarii extensiilor.

Da, in doar 2 zile poti invata sa aplici extensii de gene, un serviciu ce iti poate aduce un venit de 150 – 300 lei per aplicare.

In cei 3 ani de predate a tehnicii de aplicare a extensiilor de gene, am indrumat zeci de cursanti, care astazi practica aceasta meserie full- time si se intretin din asta.

Acest lucru este posibil. Este bine cunoscut faptul ca extensiile de gene reprezinta un serviciu cautat in Romania, dar si international. Piata este in continua crestere si desi a crescut si numarul tehnicienilor sunt putine persoane dedicate si care ofera un serviciu professional.

Intotdeauna vor exista persoane dispuse sa plateasca un pret correct pentru extensiile de gene, acestea oferindu-le un plus de eleganta, feminitate, confort. Este si va ramane un serviciu de infrumusetare cerut cu siguranta si peste ani. Insa necesita rabdare, determinare si formare continua.

 

Cursul este unul intensiv, complet, ce te va ajuta sa asimilezi in cele 2 zile toata informatia necesara pentru a lucra:

 • Fizionomia ochiului
 • Aplicarea si intretinerea extensiilor
 • Serviciile auxiliare etc

 

Colaborarea noastra nu se incheie cu absolvirea cursului. Iti asigur suport post-absolvire, astfel incat sa fim in permanenta in legatura pentru a putea dezbate situatiile pe care le intampini si a te indruma in aceasta meserie pe termen nelimitat.

Practica: pe langa partea de teorie, deloc de neglijat, vei lucra efectiv pe modele sub indrumarea trainerului, astfel incat sa treci peste primele emotii si sa inveti corect aplicarea extensiilor.

 

Daca te-ai decis sa lucrezi in acest domeniu si vrei sa inveti aceasta tehnica iti recomand sa:

 

 1. Evita sa inveti de unul singur:

Sunt multe persoane care aplica extensii de gene fara sa fii urmat o zi de curs. Nu este suficient sa urmaresti cateva filmulete pe Youtube pentru a te declara technician. Nu vei primi niciodata informatia complete si corecta si vei ajunge sa provoci pagube clientilor (afectarea sanatatii ochilor, a genelor naturale etc).

Mai mult de atat, te vei lovi de foarte multe situatii pe care nu vei reusii sa le rezolvi fara indrumarea unui om cu experienta. Nu ar fi mai bine ca in 2 zile sa primesti informatia complete din experienta unui trainer cu sute de client in spate, decat sa treaca ani pana cand o vei acumula pe cont propriu. 

    2. Evita cursurile cu trainer slab calificati

In aceasta meserie pentru fiecare client trebuie sa faci niste alegeri: lungimea extensiilor, curbura acestora, grosimea sau forma pe care realizezi. Gresit alese, toate acestea nu pot decat sa afecteze genele naturale chiar iremediabil.

E important ca tratamentul sa fie professional facut. Iar pentru a ajunge sa oferi calitate clientilor tai trebuie sa inveti correct aceste tehnici.

Vrei sa urmezi un curs de specializare? Asigura-te ca vei primi toate informatiile necesare si corecte.

Astfel, vei castiga timp invatand de la cineva cu experienta nu doar in predate, ci si in lucrul cu clientii.

 

     3. Evita sa alegi un curs doar pe baza pretului

E normal sa te intereseze pretul cursului, dar asigura-te ca primesti tot ce ai nevoie pentru a putea profesa. Gandeste-te ca acesti bani reprezinta o investitie in viitorul tau. Daca vei obtine informatiile necesare incat sa poti profesa dupa absolvirea cursului atunci investitia ta o vei recupera in scurt timp.

Pretul mediu pe piata locala pentru aplicarea extensiilor variaza intre 150 lei si 300 lei, depinzand pe tehnica aleasa si de experienta tehnicianului.

Fa un calcul simplu. Daca aplici extensii de gene cu 150 lei si alegi sa lucrezi pentru inceput part-time preluand doar 2 clienti/zi vei ajunge sa castigi lunar, lucrand doar 5 zile/sapt:

150 lei x 2 clienti/zi x 20 zile= 6000 lei

Dar daca ai lucra full-time, cu 4 clienti per zi? Ai ajunge rapid sa castigi 12000 lei/ luna.

Invata sa plaice correct extensiile de gene, ofera timp, rabdare si determinare acestei meserii si vei vedea ca investitia facuta in curs si kitul de produse se va recupera rapid, ajungand sa te intretii din asta.

 

Cat costa cursul?

Cursul pe care il ofer este structura in 2 module, putand opta in functie si de experienta pentru oricare dintre ele:

Modul 1 tehnica fir cu fir. Pret: 1000 lei

Modul 2 tehnica de volum 2D-3D. Pret: 700 lei

 

Dar, daca optezi pentru ambele module vei plati doar 1250 lei beneficiind de:

 • Parte de teorie
 • Practica
 • Suport de curs
 • modele
 • diploma
 • trainer cu experienta
 • suport post absolvire

 

 1. Puna pret pe asistenta post-absolvire

E foarte important ca dupa finalizarea cursului sa fii incontinuare indrumat de trainerul tau. Formarea ta profesionala nu trebuie sa se opreasca la finalizarea cursului. Ea continua si ai nevoie langa tine de un om experimentat si dedicate care sa-ti ofere timp, resurse.

Asistenta post-absolvire este fundamental pentru un tehnician la inceput de drum.

 

Nu pierde aceasta oportunitate de a iti schimba viata. Gandeste-te la ce obtii in urma acestui curs. La cum se va schimba viata ta.